Yleistä

Otamme vastaan ainoastaan verkossa tehtyjä tilauksia. Voit kuitenkin aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä.

Kaikki tiedotteet tilaustasi koskien lähetetään sähköpostitse, joten sinun oletetaan seuraavan sähköpostiasi, kun olet tehnyt tilauksen kauttamme.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Äänitteiden arvonlisävero on 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Hinnat saattavat muuttua ylös- tai alaspäin, mutta asiakkaalle on voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron.

Tilauksen peruminen

Kun tilaus on maksettu, sitä ei voi enää perua. Jos olet tyytymätön palvelutuotteeseen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Henkilötietojen käyttö

Kun rekisteröidyt Vieno-verkkokaupan asiakkaaksi tallentuvat henkilö- ja yhteystietosi Vieno Global Oy:n asiakasrekisteriin. Myös ostohistoriaasi liittyvät asiakastietosi, kuten tilaustiedot, tuotetiedot ja laskutustiedot tallennetaan. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakaspalvelu- ja markkinointitarkoituksiin.  Markkinointia voidaan toteuttaa postitse tai muulla tavalla (sähköposti- ja mobiilimarkkinointiin pyydetään aina suostumus).

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, voit esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia varten. Rekisteröityäksesi asiakkaaksemme on sinun oltava vähintään 18-vuotias.

Digitaalisten tiedostojen käyttöoikeus

Kun tilaat meiltä digitaalisen tiedoston, hyväksyt samalla, että tiedostoon liitetään tilausnumerosi. Tilausnumero ei vaikuta tiedostomuotoon eikä hankaloita millään tavalla tiedoston lataamista tai käyttämistä. Tilausnumero osoittaa, että tiedosto, jonka lataat, kuuluu sinulle. Kaikki yksityisen käytön ulkopuolinen tiedoston kopiointi, levittäminen ja muokkaaminen ilman lupaa on kielletty. Olet itse vastuussa siitä, ettei ostamaasi ja lataamaasi digitaalista tiedostoa levitetä eteenpäin muille käyttäjille.

Äänitteiden julkiseen esittämiseen (pienet ryhmät) voit kysyä sopimusta osoitteesta vieno@vieno.fi.