Usein kysytyt kysymykset


Jos et läydä vastausta kysymykseesi, laita mielle postia [email protected]

Vieno on palvelu, josta voit kuunnella ammattilaisen tekemiä laadukkaita rentoutusäänitteitä. Vieno toimii kaikissa laitteissa, joissa on verkko ja verkkoselain. Voit kuunnella äänitteitä niin paljon kuin haluat ja silloin kun haluat pienellä kuukausimaksulla. Uusia äänitteitä lisätään usein, joten löydän aina uutta kuunneltavaa. Teemme äänitteitä myös asiakkaiden toiveista, joten ehkä juuri sinun oma toiveesi löytyy pian Vienosta!

Voit kuunnella äänitteitä rajattomasti 3,99 euron kuukausihintaan. Ei lisäkustannuksia eikä muita sopimuksia.

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi! Jos viihdyt kokeilusi aikana Vienossa, älä tee mitään, niin jäsenyytesi jatkuu automaattisesti niin kauan kuin haluat. Voit peruuttaa koska tahansa ennen kokeilun loppumista, etkä maksa mitään. Voit perua netissä milloin tahansa, mihin aikaan tahansa.

Tilauksen voi perua milloin tahansa omien sivujen kautta. Tilaus päättyy kuluvan laskutuskauden loppuun. Pääset omille sivulle kun kirjaudut sisään.

Palvelu on tarkoitettu ainoastaan yksityistä käyttöä varten eikä sitä saa käyttää kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen. Voit lukea käyttöehdot täältä. Tarjoamme työpaikoille omaa VienoWork -palvelua, johon voit tutusta edellä olevasta linkistä.

Palveluumme lisätään tämän vuoden aikana myös VienoPro, joka mahdollistaa äänitteiden käytön kaupallisiin tarkoituksiin.

Teemme äänitteitä asiakkaiden toiveista. Laita meille postia tästä ja kerro ideasi!

Kuuntele 30 päivää veloituksetta

Heräsikö kysymyksiä?


Voit kysyä, laittaa meille palautetta ja toiveita klikkaamalla alla olevia ikoneja.